VELKOMMEN HOS DITBILHUS.DK

 

Mit navn er Nancy Øe og jeg har været i autobranchen siden 2006. Jeg var medstifter af Ditbilhus.dk A/S i 2011. Jeg valgte at købe virksomheden fuldt ud i 2017 og den er nu en af landets eneste bilforretninger der ledes og ejes af en kvinde. Vi er ikke bange for at prøve noget nyt, og har bl.a. Vejles første mobile LED storskærm hvor der er mulighed for at købe eksponering for dig og din virksomhed.

Hos os vil du opleve et professionelt, seriøst og passioneret team, som er klar til at give dig den bedste service. Vi har mange års erfaring med salg af brugte biler, så vi føler os sikre, når vi siger at vi er blandt de bedste i landet, når det kommer til bilsalg.

Vi sælger brugte biler til markedets bedste og billigste priser, uden at gå på kompromis med kvalitet eller service. Vi kan hjælpe dig igennem hele købsprocessen, fra du har valgt den bil du gerne vil købe, til at få den finansieret og forsikret.

I vores 1000 m2 udstilling har vi kun topklargjorte biler, som bliver mekanisk gennemtjekkede inden salg, alle vores biler har kilometergaranti og er fri for evt. restgæld!

Vi er medlem af DBFU hvor igennem du kan tegne en forsikring, som giver yderligere tryghed når du køber bil hos os.

Derudover har vi et stort flot nyt værksted med professionelle automekaniker som har DIG og DIN bil i centrum. Vi er medlem af AutoPartner kæden som er kåret som en af de bedste værkstedskæder i AutoBranchen.