VELKOMMEN HOS DITBILHUS.DK

Vi har eksisteret siden 2011 og er et familiedrevet virksomhed, der ligger meget vægt på at vores kunder kan komme og gøre et godt køb, og samtidig føle sig trygge og sikre igennem deres bilkøb. 

Hos os vil du opleve et professionelt, seriøst og passioneret team, som er klar til at give dig den bedste service. Fra du træder ind i forretningen, til du trygt kører fra os i din nye brugte bil. Vores sælgere har tilsammen mere end 20 års erfaring med salg af brugte biler, så vi føler os sikre, når vi siger at vi er blandt de bedste i landet, når det kommer til bilsalg.

Vi sælger brugte biler til markedets bedste og billigste priser, uden at gå på kompromis med kvalitet eller service. Vi kan hjælpe dig igennem hele købsprocessen, fra du har valgt den bil du gerne vil købe, til at få den finansieret og forsikret.

I vores 1000 m2 udstilling har vi kun topklargjorte biler, som bliver mekanisk gennemtjekkede inden salg, alle vores biler har kilometergaranti, aldrig trafikskadet samt fri for evt. restgæld!

DitBilhus.dk vil have at du som kunde er tilfreds med den nye brugte bil du har købt hos os, netop derfor går vi også meget langt for at opnå denne tilfredshed.

Vi er medlem af DBFU hvorigennem du kan tegne en forsikring, som giver yderligere tryghed når du køber bil hos os.