Leasing

Dit Bilhus.dk tilbyder en af markedets mest attraktive finansiering og leasing løsninger til både private og virksomheder, ring og forhør dig nærmere i salgsafdelingen.

Flexleasing - En fordelagtig finansieringsform

 

Fleksibilitet, likviditet og besparelser

Flexleasing er en finansieringsform som giver en række fordele i forhold til køb og betaling af bilen på fuld registreringsafgift.

 

Likviditet

I forhold til at købe og indregistrere en bil, hvor der betales 150 % i afgift på en gang, vil der ved indgåelse af en flexleasingaftale være tale om en signifikant mindre likviditetsbinding. Leasingtager skal have væsentligt færre penge "op ad lommen". Det er desuden værd at bemærke at flexleasing som oftest giver et mere attraktiv beskatningsgrundlag end ved køb.

 

Lavere afskrivning

Der må forventes en afskrivning på næsten alle biler. Ved køb af en bil med 150 % i registreringsafgift er en høj afskrivning en naturlig konsekvens af den høje købspris. Ved flexleasing afskrives der således alene på bilen pris uden afgift, hvilket udmønter sig i en stor besparelse.

 

Fleksibilitet

Ved leasingkontraktens udløb er bilen afgiftsfri, og den kan sælges til en udenlandsk køber, ligesom markedet bliver markant større end ved salg af en indregistreret bil, som udelukkende kan sælges i Danmark